

4 tapes + 2 begudes, 15 €

2 tapes + 1 beguda: 7,50 €

1 tapa + 1 beguda: 4,50 €
Els tickets es podran adquirir a la caseta que trobareu a l’entrada al recinte del Village L’HExperience, situada a la confluència de la Granvia de L’Hospitalet amb l’avinguda d’Amadeu Torner.
Language
L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.
La nostra ciutat -bressol de cuiners de reconegut prestigi com Ferran i Albert Adrià i d’artistes com José Corbacho, Antonio Orozco, Arranz-Bravo, Jordi Mollà, Alfons Flores o Ros Marbà- t’ofereix una gastronomia i una cultura genuina que prové d’orígens diversos.
Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d’arreu del món- tot maridat amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.
Viu l’efervescència de les nostres activitats culturals, des dels nostres d’js que peten les pistes fins al folcklore tradicional, imagina fàbriques habitades per artistes de noves tendències, escoles de música, descobreix street art passant per galeries de primer nivell metropolità i sales d’exposicions amb artistes consagrats o emergents de renom internacional.

Del 23 al 29 de febrer a la Plaça d’Europa
Vine a veure’ns.
L’Hospitalet et sorprendrà.

Gastronomia
ESPAI LIBARI

Cultura
ESPAI THE HAPPY FLOWERS PLACE
El Brot de L’Hospitalet
La puça del Porc
Entrepanet de brioix dolç artesà, amb guisat a foc lent de porc Ral, ruca i ceba Km0 marinada en cítrics.
*Al·lèrgens: cereals amb gluten (blat, ordi sègol, civada, espelta, kamut), tramussos i productes a base de tramussos.
El Brot de L’Hospitalet
“Chorizo a la Pomarola” a l’estil argentí (DISPONIBLE OPCIÓ SENSE GLUTEN)
Plat típic argentí, amb producte d’aquí! Botifarra criolla guisada amb verdures del Parc Agrari i unes llesques de pa artesà.
*Al·lèrgens: cereals amb gluten (blat, ordi sègol, civada, espelta, kamut), anhídrid sulfurós i sulfits.
El Cau del Vermut
Pintxo croquetaire
Pintxo de croquetes de rostit i cecina de León.
*Al·lèrgens: cereals amb gluten (blat, ordi sègol, civada, espelta, kamut), ous i productes que contenen ou, llet i els seus derivats (inclosa la lactosa), fruits secs de closca (ametlles, avellanes, nous, anacards, pacanes, nous del Brasil, festucs, macadàmies i nous d’Austràlia).

Experiències immersives
ESPAI BUTTERFLY GARDEN
ESPAI THE TINY BUTTERFLIES CORNER

Formació
ESPAI EMBRYO
ESPAI CHRYSALIS LAB