4 tapes + 2 begudes, 15 €
2 tapes + 1 beguda: 7,50 €
1 tapa + 1 beguda: 4,50 €
Els tickets es podran adquirir a la caseta que trobareu a l’entrada al recinte del Village L’HExperience, situada a la confluència de la Granvia de L’Hospitalet amb l’avinguda d’Amadeu Torner.
Language
L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.
La nostra ciutat -bressol de cuiners de reconegut prestigi com Ferran i Albert Adrià i d’artistes com José Corbacho, Antonio Orozco, Arranz-Bravo, Jordi Mollà, Alfons Flores o Ros Marbà- t’ofereix una gastronomia i una cultura genuina que prové d’orígens diversos.
Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d’arreu del món- tot maridat amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.
Viu l’efervescència de les nostres activitats culturals, des dels nostres d’js que peten les pistes fins al folcklore tradicional, imagina fàbriques habitades per artistes de noves tendències, escoles de música, descobreix street art passant per galeries de primer nivell metropolità i sales d’exposicions amb artistes consagrats o emergents de renom internacional.
Del 23 al 29 de febrer a la Plaça d’Europa
Vine a veure’ns.
L’Hospitalet et sorprendrà.
Gastronomia
ESPAI LIBARI
Cultura
ESPAI THE HAPPY FLOWERS PLACE
Arka delicatessen pastelería
Pastís de Kit Kat (VEGETARIANA)
Pastís amb diferents xocolates, i tocs cruixents de galeta.
*Al·lèrgens: cereals amb gluten (blat, ordi sègol, civada, espelta, kamut), ous i productes que contenen ou, llet i els seus derivats (inclosa la lactosa), fruits secs de closca (ametlles, avellanes, nous, anacards, pacanes, nous del Brasil, festucs, macadàmies i nous d’Austràlia), anhídrid sulfurós i sulfits.
Arka delicatessen pastelería
Tiramisú de l’Arka (VEGETARIANA)
Tiramisú de mascarpone, cafè, licor, pa de pessic i una salsa de xocolata al cafè.
*Al·lèrgens: cereals amb gluten (blat, ordi sègol, civada, espelta, kamut), ous i productes que contenen ou, cacauet i productes que contenen cacauet, llet i els seus derivats (inclosa la lactosa), fruits secs de closca (ametlles, avellanes, nous, anacards, pacanes, nous del Brasil, festucs, macadàmies i nous d’Austràlia), anhídrid sulfurós i sulfits.
Experiències immersives
ESPAI BUTTERFLY GARDEN
ESPAI THE TINY BUTTERFLIES CORNER
Formació
ESPAI EMBRYO
ESPAI CHRYSALIS LAB